Download hier onze remote support client

 

 

Mediapolis, uw partner voor cloud dienstenCloud is het engels voor wolk, maar eigenlijk betekent het "het Internet". Vanwaar dan het woord 'Cloud'? Als je een netwerkdiagram of netwerktekening maakt, en u wilt hierop een verbinding met het internet tekenen, dan wordt dat grafisch voorgesteld door een wolkje. Vandaar komt het woord 'Cloud'.

Waarom zou u als KMO kiezen voor de cloud? Voor ons is de vraag niet 'To cloud or not to cloud?'. De eigenlijke vraag voor de gemiddelde KMO is meestal 'Welke toepassingen draai ik best in de cloud en welke niet?' Cloud oplossingen zijn zeer schaalbaar en snel uitbreidbaar, u moet niet investeren in hardware, uw computers kan u van overal benaderen op het internet. Cloud diensten werken ook meestal met abonnementen. De kosten hiervoor zijn goed voorspelbaar.

Er zijn natuurlijk nadelen aan de cloud. Uw data komt (gelukkig meestal wel heel goed beveiligd) op het internet. De abonnementskosten zijn in sommmige gevallen een stuk hoger dan een lokale oplossing, zelfs wanneer u bijvoorbeeld het onderhoud van een server volledig door ons laat doen. Een recente server heeft immers al lang niet meer zoveel onderhoud nodig als een paar jaar geleden. En is in de meeste gevallen heeft stabiel.

Welke diensten bieden wij aan in de cloud: Microsoft Office 365 · Microsoft Exchange postbussen · SQL of MySQL databases in de cloud · anti-spam · zorgeloze back-up · telefonie centrale (PABX) in de cloud · Virtuele machines en/of servers · Google API (bijvoorbeeld het integreren van Google Maps kaarten of vertalingen in uw eigen software · ...

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met uw vragen over 'de cloud'.