Download hier onze remote support client

 

 

Wij hebben een aantal verschillende printer/copier merken overwogen, maar we kozen voor Kyocera. Niet alleen voor de kwaliteit van hun toestellen, maar ook voor hun 3 kleuren teller strategie.

Mediapolis is dan ook authorized reseller van de Kyocera toestellen en helpen u graag om een keuze te maken uit het uitgebreide gamma. We maken u een gepersonaliseerde offerte voor 1 toestel of een pakket voor de vervanging van al uw netwerk printers en copiers. We hebben ook een TaskAlfa copier in onze kantoren voor demonstratie.

Het KYOCERA gamma is zeer uitgebreid, met monochrome en vierkleuren netwerkprinters en copiers van 30 tot 90 ppm, met op elk toestel de mogelijkheid om te kiezen of u wel dan niet een copytik contract wenst met vaste afdrukprijzen en onderhoud.

KYOCERA Document Solutions is de eerste fabrikant op de markt van de laserprinters en multifunctionals die 3 tellers voor kleurenafdrukken aanbiedt, waarbij iedere teller aan een ander kleurdekkingspercentage gekoppeld is. Dit betekent dat de gebruiker een andere prijs per pagina betaalt voor ieder opgegeven dekkingspercentage in plaats van één enkele prijs voor alle kleurenafdrukken, ongeacht de hoeveelheid kleurtoner in een document wordt gebruikt.

BETAAL ENKEL VOOR DE KLEUR DIE U GEBRUIKT

De TASKalfa kleurenmultifunctionals en ECOSYS kleurenlaserprinters bieden 3 dekkingswaarden: laag, midden en hoog. Tussen deze waarden worden twee drempelwaarden gedefinieerd. De eerste drempelwaarde is op 2,0 % ingesteld; de tweede op een dekkingspercentage van 10,0 %.

Iedere pagina die met een kleurdekking van maximaal 2,0 % wordt afgedrukt, wordt beschouwd als lage kleurdekking; iedere pagina met een kleurdekking van 2,1 % tot 10,0 % wordt beschouwd als gemiddelde kleurdekking en iedere pagina met een kleurdekking 10,1% en hoger wordt beschouwd als hoge kleurdekking.

De kleurdekking is de GEMIDDELDE DEKKING VAN DE 3 KLEUREN cyaan, magenta en geel. Met ZWART wordt hierbij GEEN REKENING gehouden. Zo heeft een document met 10 % zwart, 2,5 % cyaan, 1,5 % magenta en 1,5 % geel een gemiddeld kleurdekkingspercentage van 1,83 %, waardoor het als een document met lage kleurdekking wordt beschouwd.

Vraag gerust meer info over de Kyocera Document Solutions.