Download hier onze remote support client

 

 

Switchen zijn waarschijnlijk de meeste ondergewaardeerde componenten in uw netwerkinfrastructuur. Maar nochthans is er zonder switchen geen netwerk. Wij helpen u de juiste keuze te maken voor uw netwerk. Niet alleen de snelheid van de poorten is belangrijk, maar ook de verwerksnelheid, managed/unmanaged, Power over Ethernet, ... Ook het beheer via een centrale webconsole kan nuttig zijn en u achteraf veel tijd uitsparen.

Ook het kiezen van de juiste wifi oplossing is er belangrjik, zowel voor uw eigen medewerkers als voor de uitstraling naar uw bezoekers, klanten en leveranciers toe. Belangrijke elementen bij de keuze zijn performantie, dekkingsgraad, beheer, onderhoudsgemak, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Ander belangrijk elementen in uw netwerk zijn gateways, firewalls en routers. Niet alleen zorgen zij voor een betrouwbare en snelle verbinding naar het internet toe, maar ook voor de nodige veiligheid voor uw data, zowel van interne gebruikers als vanaf het internet.

Een voorbeeld van hoe een degelijk netwerk beheer platform u veel tijd kan besparen is het Unifi platform van Ubiquiti. In één web beheer console doet u het centrale beheer van zowel gateways, switchen en uw wifi configuratie.

Mediapolis kan u ook de juiste 19" racks leveren om uw servers, switchen en andere netwerkapparatuur in te monteren. En daar horen natuurlijk ook extra stroombeveiligings toestellen bij als noodvoedingen (UPS). Deze zorgen ervoor dat uw netwerkapparatuur beschermd wordt tegen pieken of schommelingen op het net, maar ook dat uw toestellen op een correcte manier uitgeschakeld worden wanneer de stroompanne te lang duurt.

Enkele van de producten die wij verdelen (beperkte selectie):

  • HPE netwerkapparatuur
  • Ubiquiti netwerkapparatuur
  • TP-Link netwerkapparatuur
  • Next UPS systemen
  • Rittal racks

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.