Download hier onze remote support client

 

 

Thermische printersNiettegenstaande al heel wat geschreven werd over het papierloze kantoor, lijken we daar toch nog ver vanaf te staan. Ons zusterbedrijf Tasco komt oorspronkelijk uit de grafische sector en is nu gespecialiseerd in het verdelen en onderhouden van kleuren labelprinters en kleuren productie printers, dus het spreekt voor zich dat we die markt goed volgen. Waar Tasco zich vooral toelegt op de Primera en Astro kleurenprinters voor labels, vullen wij hun aanbod aan met een aantal andere technologieën. 

HP PageWide printersEén daarvan zijn de standaard bureauprinters. Ook daar staat de evolutie zeker niet stil. Zo zijn er al een aantal single-pass inkjet printers op de markt met mediabrede vaste koppen en grote cartridges die de kleurenprints sneller én goedkoper maken. Een mooi voorbeeld daarvan is het HP PageWide gamma. Wij werken tevens samen met een aantal verdelers van copiers en kunnen u ook op dat vlak een gunstig voorstel maken.

Een andere markt waarop Mediapolis actief is, zijn de thermische printers. Deze werkpaarden worden vooral ingezet in productie omgevingen, vooral voor het printen van monochrome stock(labels). En we zijn ook al jaren actief op de markt van de PVC kaartprinters voor bijvoorbeeld klantenkaarten, schoolpasjes en dergelijke. 

Matica XiD printerMet onze ervaring in de grafische sector en een zusterbedrijf dat internationaal labelprinters verdeelt én actief is in het produceren van inkjet labelrollen op maat zijn we natuurlijk de ideale partner om u bij te staan in uw keuze voor de ideale printer. Of het nu om een standaard kantoorprinter gaat of om heel gespecialiseerde apparatuur.

  

 

 

Enkele producten die wij verdelen (beperkte selectie):

  • Astro M1C en Primera labelprinters
  • Zebra en TSC thermische printers
  • HP, Brother en Samsung kantoorprinters
  • Sharp copiers
  • Matica PVC kaartprinters

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.