Download hier onze remote support client

 

 

Om uw bedrijf intern en extern te beschermen, zijn er verschillende lagen van veiligheidsvoorzieningen noodzakelijk. Een basisbescherming met anti-virus, anti-malware en anti-rootkit op alle toestellen is door iedereen ondertussen wel gekend. Onze BitDefender GravityZone Business anti-virus oplossing behoort tot de beste op de markt.

Tegelijkertijd zorgen wij met onze SonicWall firewall oplossingen voor een afdoende bescherming van de communicatie tussen uw bedrijfsnetwerk en het internet. Daarnaast hebben we ook een aantal oplossingen om uw mailverkeer veilig te laten verlopen (waaronder het SpamExperts cloud anti-spam systeem). We kunnen tevens uw omgeving continu en volautomatisch in het oog houden via onze monitoring tools.

Wat vaak over het hoofd gezien wordt of minder belangrijk gevonden wordt is interne beveiliging. We begeleiden u in het implimenteren van een password-policy voor uw interne gebruikers en goede tools voor het centraal beheren van alle paswoorden.

Een aantal elementen van de digitale bescherming is van toepassing op alle bedrijven. Maar security kan ook sterk afhankelijk zijn van de situatie. Wij luisteren dan ook naar uw noden op vlak van security en bieden u een oplossing op maat.

 

Enkele van onze oplossingen: