Download hier onze remote support client

 

 

Dankzij onze Pulseway actieve monitoring dienst houden wij en u automatisch een oogje in het zeil op de belangrijke toestellen in uw netwerk. Zo krijgen wij real-time informatie over netwerk performantie, geheugen verbruik, processor belasting, opslagcapaciteit, Windows updates, anti-virus en back-up status, uitvallen van services,  En nog zoveel meer. In veel gevallen kunnen zo toekomstige problemen opgelost worden (bijvoorbeeld een systeemschijf van een server die bijna vol is) nog voor ze zich stellen.

Ontvang onmiddellijke alarmen (zelfs op uw smartphone of tablet) in verband met kritieke IT taken op uw netwerk die kunnen leiden naar soringen. U kan ook regels definiëren om specifieke taken te starten wanneer een bepaald alarm gegeven wordt.

Zowel wij als uw interne IT beheerder kunnen onmiddellijk reageren en herstellingen uitvoeren door commando's te sturen vanaf om het even welk mobiel device. Laat commando's lopen vanop afstand op de gemonitorde systemen, start of stop services en processen, installeer kritieke updates, herstart een computer, ...

Maak en installeer scripts om uw IT taken te automatiseren en spaar zo veel tijd uit.

Via de ingebouwde 'Remote Desktop' service kan u de gemonitorde systemen ook rechtstreeks overnemen van om het even waar. Op een veilige manier en zonder aanpassingen te moeten doen aan uw firewall.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.