Download hier onze remote support client

 

 

Cloudberry Lab backup softwareCloudberry Lab heeft een zeer volledig gamma aan zeer betrouwbare backup oplossingen van/naar lokale en cloud storage.

Hun gamma omvat niet enkel oplossingen voor het volledig backuppen van uw notebook, desktop of server (met bare-metal restore functie), maar ook voor het backuppen van uw SQL Server, Exchange Server databases. Natuurlijk hebben zij ook een oplossing voor Hyper V en VMWare virtuele machines. Maar ook Google Docs en Office 365 werden niet vergeten.

Als backup storage kan u lokale drives gebruiken (zoals een NAS), maar u kan ook moeiteloos backuppen naar een uitgebreid aantal cloud providers. Wij raden hiervoor BackBlaze B2 aan (die u ook via ons kan activeren), omwille van hun zeer concurrentiële prijzen en hun uitmuntende service.

U kan tevens probleemloos kiezen hoe lang u wenst terug te kunnen in de tijd met uw data. Incrementele en differentiële jobs zijn natuurlijk ook mogelijk. Cloud backups bieden al een extra bescherming tegen cryptolocker aanvallen, maar Cloudberry heeft ook een aantal extra beschermingen in hun software ingebouwd. Zoals de automatische rapportering van besmette bestanden in een backup job en encryptie van de backup data.

Hun software is tevens zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Binnen enkele minuten bent u aan het backuppen. En hun prijzen zijn op het niveau van de KMO, met of zonder de mogelijkheid om een support en upgrade abonnement te nemen.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. over deze oplossing.