Download hier onze remote support client

 

 

Iedereen kent het probleem wel. In discussies met klanten of leveranciers is het moeilijk te bepalen welke mederwerker precies wat naar de tegenpartij stuurde. En het is altijd net dat ene ontbrekende mailtje waarmee de tegenpartij op de proppen komt.

Onze mail archivering software voor Exchange is heel snel te installeren en te configureren, er zijn geen speciale IT vaardigheden nodig om het mail archief te beheren en er zijn geen ingewikkelde database pakketten noodzakelijk om het te laten draaien. Daar het archiveren van het e-mail verkeer hou je de Exchange mail server ook vrij van rommel.

Je bepaalt zelf op een heel eenvoudige manier waar de data van het e-mail verkeer moet bewaard worden (server, NAS, cloud, ...) en die data is ook heel makkelijk achteraf te verplaatsen. Via één web interface voor alle medewerkers kan er op een makkelijke manier gezocht worden in het e-mail archief. Standaard is dit enkel in de eigen mails voor alle gebruikers, maar dat kan ook in alle mailboxen tegelijk voor de e-mail beheerder of eigenaar van het bedrijf. Zoeken kan op woorden, data, afzender en meer. Verschillende filters kunnen samen gebruikt worden. Dankzij de web interface kan het zoeken ook op om het even welk apparaat dat toegang heeft tot de web console (smartphone, tablet,...). Verloren of belangrijke berichten kunnen teruggezet worden in Outlook zonder tussenkomst van IT. Dat kan ook in enkele muisklikken voor volledige gesprekken.

Het mailsysteem voldoet aan de juridische- en databehoudinstellingen om te voldoen aan internationale wetten, zoals Sarbannes-Oxley, HIPAA, ISO 9000, de Engelse bedrijvenwet, .... Een juridisch behoudbeleid van het e-mail archief is binnen een paar minuten te implementeren