Keeper paswoord (en meer) beheer

 


Cybersecurity begint met uw wachtwoorden

Maar liefst 81% van de gegevenslekken is het gevolg van een zwakke paswoordbeveiliging. We hebben verschillende paswoordmanagers getest, en Keeper kwam er uit als de veiligste oplossing die heel makkelijk is in gebruik.

Keeper maakt willekeurige, sterke wachtwoorden voor al uw websites en toepassingen, en bewaart ze vervolgens in een veilige kluis op al uw apparaten (ook uw smartphone en tablet).

Keeper bespaart uw medewerkers tijd en frustratie, en elimineert de noodzaak om wachtwoorden te herstellen, hergebruiken en onthouden. Elke medewerker krijgt een eigen, versleutelde kluis om wachtwoorden, aanmeldingsgegevens, bestanden en vertrouwelijke gegevens in op te slaan.

Bepaalde mappen of individuele records kan hij tevens met andere collega’s delen, zodat die ook zonder problemen toegang hebben tot geselecteerde leveranciers of diensten. Medewerkers hebben toegang tot een volledige geschiedenis van hun records, kunnen eerdere versies bekijken, zien wat gewijzigd is en records herstellen wanneer ze willen.

Via een beheerdersconsole verspreidt, beheert en controleert u Keeper in uw gehele organisatie en dwingt u wachtwoordbeveiliging, 2FA (2 factor authenticatie) en overige gegevensbeveiligingsregels af.

De Keeper Business-wachtwoordbeheerder biedt inzicht in uw wachtwoordbeveiliging met robuuste rapportage- en audittools om interne controles af te dwingen en te voldoen aan nalevingsvereisten.

Keeper Business biedt je dit alles voor maar € 3*. Je krijgt er tevens 100GB opslagcapaciteit voor beveiligde documenten bij.

Wil je meer opslag? Dan kies je voor de Business Plus met 1TB aan opslag voor € 5,5*. Daar zit ook de ‘Breach Watch’ module inbegrepen die automatisch controleert of één van je wachtwoorden opduikt op de ‘Dark Web’ en je daarvan op de hoogte brengt.

Wil je nog meer voor je organisatie? Kies dan voor de Keeper Enterprise. Hierin zitten extra’s als Single Sign-On (SAML 2.0) authenticatie, geautomatiseerd team beheer, geavanceerd two-factor authenticatie (DUO & RSA), Active Directory en LDAP synchronisatie, e-mail auto provisioning en een ontwikkelaars API. De Keeper Enterprise heb je voor €4* per maand en gebruiker. De Enterprise Plus, met 1TB en ‘Breach Watch’, heb je voor €6,25*.

(* per maand en per gebruiker)

Keeper is een zero-knowledge provider. De Keeper gebruiker is de enige persoon die de volledige controle heeft over de versleuteling en ontcijfering van de gegevens. Zowel wij als Keeper kunnen dus uw gevoelige info nooit te zien krijgen. De versleuteling en ontcijfering gebeuren enkel op het apparaat van de gebruikers, zodat ook hackers nooit aan uw gegevens kunnen.

Klik hier voor meer info over Keeper Security