Pro-actieve ondersteuning van uw IT omgeving?

Wij kozen recent voor Atera om onze klanten een pro-actieve opvolging van hun IT infrastructuur te kunnen bieden.

Atera is een IT-beheeroplossing die monitoring, beheer en automatisering van uw IT-netwerk mogelijk maakt vanuit één console. Atera omvat controle op afstand, patchbeheer, ontdekking, inventarisatie van IT-middelen, bewaking, beveiliging, back-up en nog veel meer.

Hiermee automatiseren wij uw update beheerprocessen om veiligheid en controle toe te voegen aan uw IT-omgeving, door updates vooraf te plannen voor alles van servers en werkstations tot software en besturingssystemen. Dankzij de robuuste rapportagesuite om ontbrekende of mislukte patches op te sporen, verminderen we dankzij Atera de handmatige inspanningen die nodig zijn om uw omgeving up-to-date te houden.

Met Atera hebben wij toegang tot computers, desktops, servers, toepassingen en bestanden, rechtstreeks vanuit een melding, ticket of apparaatweergave, allemaal via Splashtop’s bekroonde tool voor externe toegang. We kunnen bepaalde toepassingen remote installeren op één van uw toestellen of met één commando op al uw computers.