Atera RMM

We hebben eind vorig jaar onze diensten verder uitgebreid met de Atera RMM (Remote Monitoring en Management) oplossing. Hiermee kunnen we op afstand problemen met de systemen van onze klanten detecteren. We worden tevens verwittigd indien één van hun systemen langdurig veel RAM, processortijd, … gebruikt. Of als één van hun opslagmedia bijna vol is.

Maar er is meer. We automatiseren het installeren van updates en patches, we kunnen software installeren of verwijderen (zelfs in één handeling op alle toestellen van een bepaalde klant) en we kunnen scripts laten lopen op de systemen van onze klanten.

We kunnen controleren of de geïnstalleerde anti-malware in orde en bijgewerkt is, kunnen commando’s gebruiken in de command prompt of powershell, kunnen aanpassingen doen in de Windows registry en zelfs bestanden naar één van de systemen doorsturen. En dat allemaal zonder dat we de gebruiker moeten storen in zijn werkzaamheden.

Kortom, Atera helpt ons een betere en efficiëntere dienstverlening te bieden aan onze klanten!