Download hier onze remote support client

 

 

Digital SignageDigital signage
Digitale informatieborden zijn niet meer weg te denken. Je ziet overal.  In winkelcentra, bioscopen, kantoren en scholen. Digital signage is de technologie die toelaat om deze informatie gecentraliseerd te beheren en dynamisch te sturen, in functie van de locatie, het tijdstip en het doelpubliek.

Netwerk beheerNetwerkbeheer
Dankzij pro-actieve monitoring worden wij op de hoogte gebracht van problemen aan uw werkstations of servers en kunnen wij ingrijpen, vaak voor u zelf op de hoogte bent van het probleem. Via controle op afstand kunnen wij onmiddellijk uw toestellen overnemen en het probleem verhelpen.

Multi Room Audio en Smart HomeMulti Room Audio en Smart Home
The Internet of Things is hip. Huishoudelijke toestellen verbinden en sturen vanaf uw smartphone of uw PC maakt u het leven makkelijk. En met multi room audio heeft u altijd uw favoriete tracks bij de hand. U kan natuurlijk ook internet radio beluisteren of deze speakers gebruiken als bluetooth speaker voor uw presentaties.

VeiligheidSecurity
Wij helpen u bij de keuze van de juiste firewall om u optimaal te beschermen. Of om ervoor te zorgen dat uw thuiswerkers zich op een eenvoudige maar veilige manier kunnen verbinden met het netwerk. Maar wij geven u ook graag advies op vlak van veiligheid (zowel intern als extern). Zo verdelen wij een aantal anti-virussen, hebben wij een online anti-spam systeem, ...

Cloud dienstenCloud diensten

Mediapolis volgt de nieuwe trends op de voet en heeft zich ondertussen gespecialiseerd in het aanbieden van een aantal cloud services op maat van de KMO. We werken hiervoor met betrouwbare service providers die uw bedrijf vakkundig 'in de cloud' helpen. Zo kan u bij ons terecht voor een cloud server, een 3CX centrale in the cloud, online back-up diensten, Office 365 en/of hosted Exchange, ...

Netwerk auditIT audit
Wij voeren een audit uit van uw huidige ICT infrastructuur, de processen binnen uw bedrijf en de algemene werking van uw netwerk. Daarna krijgt u van ons een rapport met wat volgens ons de kritieke tekortkomingen zijn, veiligheidsrisico's en wat wij vinden dat op termijn moet aangepakt worden. Natuurlijk doen wij u dan ook aanbevelingen om de situatie te optimaliseren.

Data recuperatieData recuperatie
Data kwijt? Kostbare foto's of bedrijfsdocumenten verloren door een defecte USB stick? Je smartphone per ongeluk gewist? Wij bezorgen je verloren data terug. Deze dienst is niet goedkoop, maar we garanderen je met 100% zekerheid dat we de data herstellen, vooraleer we je deze dienst aanrekenen.

Netwerk monitoringNetwerk monitoring
Dankzij onze geautomatiseerde tool kunnen wij uw netwerk automatisch monitoren en pijnpunten detecteren/melden, en een volledige inventaris van de aanwezige software en hardware voor u beheren. U kan tevens met de smartphone app deze inventaris om het even waar en op elk moment bekijken.