WordPress is een populaire contentmanagementsysteem (CMS) en een platform voor het bouwen en beheren van websites. Het is een open-source software waarmee gebruikers zonder technische kennis eenvoudig webpagina’s kunnen maken, inhoud kunnen publiceren en hun websites kunnen aanpassen.

WordPress biedt een gebruiksvriendelijke interface en een breed scala aan thema’s en plug-ins, waardoor gebruikers de look en functionaliteit van hun websites kunnen aanpassen. Het stelt mensen in staat om blogs, zakelijke websites, online winkels, portfoliosites en nog veel meer te maken.

Met WordPress kun je inhoud zoals tekst, afbeeldingen, video’s en audio gemakkelijk beheren en organiseren. Het heeft een ingebouwde editor waarmee je pagina’s en berichten kunt maken en bewerken. Bovendien ondersteunt het ook uitgebreide functies zoals gebruikersregistratie, zoekmachineoptimalisatie (SEO), meertalige ondersteuning en sociale mediakoppelingen.

Een van de grote voordelen van WordPress is de actieve gemeenschap van ontwikkelaars die voortdurend nieuwe thema’s, plug-ins en updates ontwikkelen om de functionaliteit en beveiliging te verbeteren. Hierdoor kunnen gebruikers hun websites voortdurend updaten en aanpassen aan hun behoeften.

Onze WordPress diensten

Tijdbesparend

Als ondernemer is je tijd kostbaar. Door het beheer van je WordPress-website uit te besteden, kun je je richten op je kernactiviteiten en de groei van je bedrijf. 

Wij nemen het dagelijkse beheer van je website op ons, inclusief updates, beveiliging en technische ondersteuning.

Dit bespaart je waardevolle tijd en vermindert de stress die gepaard gaat met het onderhouden van een website.

Expertise

WordPress-beheer omvat technische aspecten zoals het updaten van de kern bestanden, thema’s en plug-ins, het oplossen van technische problemen en het optimaliseren van de prestaties van de website. 

Wij beschikken over de nodige technische expertise om deze taken efficiënt uit te voeren. 

We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de WordPress-community en passen best practices toe om ervoor te zorgen dat je website probleemloos blijft functioneren.

Beveiliging

Het beveiligen van je WordPress-website is van cruciaal belang om hackers en kwaadwillende aanvallen te voorkomen. 

We implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen, zoals het instellen van firewalls, het monitoren van verdachte activiteiten en het implementeren van sterke wachtwoordbeleid. 

We zorgen er ook voor dat je website regelmatig wordt geback-upt, zodat je gegevens veilig zijn in geval van een noodsituatie.

Optimalisatie

Een snelle en responsieve website is essentieel voor een positieve gebruikerservaring en hogere conversies. 

We analyseren de prestaties van je WordPress-website en implementeren optimalisatie technieken om de laadtijd te verkorten en de algehele prestaties te verbeteren. 

Dit omvat het optimaliseren van afbeeldingen, het verminderen van onnodige plug-ins en het optimaliseren van de caching-instellingen.

Continuïteit

We bieden je een gemoedsrust door 24/7 monitoring en ondersteuning te bieden voor je WordPress-website. 

En we staan klaar om technische problemen op te lossen, vragen te beantwoorden en je te helpen bij het beheren van je website, zelfs tijdens onverwachte noodsituaties.