MailStore is een softwareoplossing voor e-mailarchivering en -beheer voor bedrijven van elke omvang. Het biedt een centrale opslagplaats voor e-mails, zodat bedrijven gemakkelijk en veilig toegang kunnen krijgen tot hun e-mailgeschiedenis, ongeacht waar de e-mails zijn opgeslagen.

Met MailStore kunnen bedrijven hun e-mails centraal archiveren vanuit verschillende e-mailbronnen, zoals Microsoft Exchange, Office 365, Google Workspace, G Suite, Kerio Connect, MDaemon en andere IMAP- of POP3-e-mailservers. Dit maakt het gemakkelijker voor bedrijven om e-mails te doorzoeken en te vinden, en helpt bij het voldoen aan wettelijke vereisten voor e-mailarchivering.

MailStore maakt gebruik van krachtige zoekfunctionaliteiten, waaronder geavanceerde zoekopdrachten, om het doorzoeken van e-mails te vergemakkelijken. Gebruikers kunnen ook e-mails filteren op basis van verschillende criteria, zoals de afzender, het onderwerp, de datum en andere metadata.

MailStore biedt ook functies voor e-mailbeveiliging, zoals authenticatie, versleuteling en toegangsbeheer. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de e-mailarchieven en dat de e-mails veilig zijn tegen ongeautoriseerde toegang en hacks.

Kortom, MailStore is een complete oplossing voor e-mailarchivering en -beheer die bedrijven helpt bij het beheren van hun e-mailgeschiedenis en bij het voldoen aan wettelijke vereisten.