Email tools

Met CodeTwo Email Signatures kunnen bedrijven professionele en uniforme e-mailhandtekeningen maken en deze automatisch toevoegen aan e-mails van werknemers. Dit kan de merkconsistentie bevorderen en de uitstraling van het bedrijf verbeteren. Deze oplossing is verkrijgbaar voor Office 365, Exchange en standaard e-mail clients zoals Outlook, GMail en Apple Mail

CodeTwo Email Security helpt bedrijven bij het beschermen van hun e-mails tegen bedreigingen zoals spam, virussen en malware. Deze tool kan helpen bij het minimaliseren van het risico op datalekken en het beschermen van de reputatie van het bedrijf.

CodeTwo Email Archiver biedt een eenvoudige en efficiënte manier om e-mails te archiveren en te zoeken, waardoor bedrijven kunnen voldoen aan de wettelijke vereisten voor e-mailarchivering en de opslagkosten kunnen minimaliseren.

Mailbox migratie van/naar MS365

CodeTwo Migration is een softwareoplossing waarmee bedrijven hun e-mails, contacten, agenda’s en andere gegevens van verschillende e-mailplatforms van en naar Office 365 kunnen migreren. Het is een efficiënte en gemakkelijke manier om gegevens van verschillende e-mailplatforms te verplaatsen naar Office 365, zonder dat dit ten koste gaat van de productiviteit van werknemers.

Met CodeTwo Migration kunnen bedrijven gegevens migreren van e-mailservers zoals Microsoft Exchange, IBM Notes, Google Workspace, G Suite, Zimbra en meer. De tool biedt verschillende migratiemogelijkheden, waaronder eenmalige migratie en doorlopende migratie.

De tool ondersteunt ook meerdere migratiestromen tegelijk, waardoor bedrijven meerdere migraties parallel kunnen uitvoeren. Dit helpt bij het minimaliseren van de downtime voor werknemers en helpt bij het minimaliseren van de tijd die nodig is om de migratie te voltooien.

CodeTwo Migration is ontworpen met het oog op beveiliging en zorgt voor een veilige migratie van gegevens. Het maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals versleuteling van gegevens tijdens de overdracht en een betrouwbare en veilige verbinding tussen de e-mailservers.

Kortom, CodeTwo Migration is een complete en veilige oplossing voor het migreren van e-mailgegevens naar Office 365 en biedt bedrijven een gemakkelijke en efficiënte manier om gegevens te migreren zonder downtime en verlies van productiviteit.