Het kiezen van de juiste hardware voor een computer of ander apparaat hangt af van verschillende factoren, zoals het beoogde gebruik, de prestaties, het budget en de toekomstige upgrademogelijkheden. U kan bij Mediapolis terecht voor een zeer uitgebreid gamma aan smartphones, tablets, notebooks, hybrids, desktop computers en servers van een aantal internationale en gereputeerde merken. Perfect gedimensioneerd naar uw behoeften en met de garantie dat u er enkele jaren op kan rekenen.

Maar wij installeren en configureren met evenveel plezier ook de hardware die u online of bij een andere reseller aankocht.

Het is al jaren niet meer zo dat een server veel onderhoud vergt. Eens goed geconfigureerd doet die gewoon zijn job. Door middel van virtualisatie is het ook mogelijk verschillende servers (bijvoorbeeld 1 voor elke toepassing) op dezelfde hardware te draaien. En met de huidige oplossingen in de cloud (waarvan BackBlaze in combinatie met een Synology NAS zeker één van onze favorieten is), bent u ook zeker dat uw data absoluut veilig is.

Dankzij onze preventieve monitoring dienst (powered by Atera) worden wij op voorhand verwittigd dat er iets mis is met uw hardware, vaak nog voor u het zelf merkt (maximum opslagcapaciteit bijna bereikt, abnormaal hoge processor of netwerk belasting, …).