Deep Instinct: Malwarebescherming voor bedrijven en organisaties

Deep Instinct is een AI-gedreven malwarebeschermingsplatform dat bedrijven en organisaties helpt hun systemen te beschermen tegen de nieuwste cyberaanvallen. Het platform maakt gebruik van een unieke machine learning-technologie om malware te detecteren en te blokkeren, zelfs voordat deze zich heeft kunnen verspreiden.

Hoe werkt Deep Instinct?

Deep Instinct gebruikt een machine learning-model dat is getraind op een enorme dataset van malware. Het model leert de kenmerken van bekende malware herkennen en kan deze vervolgens gebruiken om nieuwe malware te detecteren.

Het platform maakt gebruik van een heuristische aanpak om malware te detecteren. Dit betekent dat het niet alleen op specifieke kenmerken van malware let, maar ook op algemene patronen. Dit maakt het platform zeer effectief in het detecteren van nieuwe malwarevarianten.

Voordelen van Deep Instinct

Deep Instinct biedt een aantal voordelen voor bedrijven en organisaties, waaronder:

  • Uitstekende detectieratio: Deep Instinct heeft een uitzonderlijke detectieratio van meer dan 99%. Dit betekent dat het platform de meeste malwarevarianten kan detecteren en blokkeren.
  • Gevoelsmatige prestaties: Deep Instinct heeft een minimale impact op de systeemprestaties. Dit betekent dat het platform kan worden gebruikt zonder dat de productiviteit van werknemers wordt beïnvloed.
  • Gemakkelijk te implementeren: Deep Instinct is eenvoudig te implementeren en te beheren. Dit maakt het platform geschikt voor bedrijven en organisaties van elke grootte. Dit kan ook via ons RMM platform van op afstand.