Uw bedrijf is uniek. Uw behoeften zijn uniek. Waarom zou u dan genoegen nemen met een standaard software oplossing die niet aan uw specifieke eisen voldoet?

Mediapolis ontwikkelt .NET-oplossingen op maat om voor u applicaties bouwen die perfect aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. .NET is een krachtige en flexibele technologie die wij gebruiken om een breed scala aan applicaties te bouwen, waaronder:

  • Database toepassingen of conversie van data tussen verschillende pakketten en of databases
  • Desktoptoepassingen voor het uitvoeren van specifieke taken op een computer of het automatiseren van bepaalde processen in uw workflow.
  • Toepassingen die een aanvulling zijn op de hardware oplossingen voor het zelf bedrukken van kleuren labels die ons zusterbedrijf Tasco aanbiedt.
 

Zo ontwikkelden bijvoorbeeld wij onlangs een oplossing voor een Nederlandse klant voor het genereren van Bartender labels in meer dan 50 verschillende talen met data (rich text, logo’s, achtergronden, …) vanuit een MySQL database.

Deze labels, waarbij tot 30 verschillende talen kunnen gecombineerd worden op één label, bevatten ook specifieke veiligheidsteksten en logo’s afhankelijk van het land.

Deze labels bevatten ook de nodige info om verder verwerkt te worden met onze kleuren label printer en afwerkeenheid.