Traditioneel worden wij door onze klanten veel gevraagd om dagelijkse IT problemen op te lossen. En dat is ook één van onze sterke troeven. Maar wij kunnen zoveel meer betekenen voor uw onderneming.

Zo kunnen wij uw medewerkers bijstaan bij dagelijkse taken die blijven liggen, waar geen tijd voor is of steeds vooruitgeschoven worden.

Enkele voorbeelden: conversie van data tussen verschillende pakketten, opzetten van efficiënte workflows voor dagelijkse taken, het ontwikkelen van kleine programma’s om dagelijkse taken sneller en beter te laten verlopen, Alles wat u zelf kan verzinnen als IT taak.

Maar ook als IT consultant kan u op ons rekenen, en kunnen wij u bijvoorbeeld bijstaan in de keuze van een nieuwe CRM tool, samen met uw medewerkers uw IT omgeving onder de loep nemen en verbeteren, de veiligheid van uw netwerk controleren als audit voor uw vaste IT leverancier, de back-ups van uw data opvolgen en zekerder maken, uw oude telefooncentrale vervangen door een moderne cloud oplossing… en nog zo’n 1.000 andere IT gerelateerde taken.

Dat kan op ‘losse’ basis, eenmalig, op vaste tijdstippen per week/maand… wat je maar wil.